torstai 20. helmikuuta 2014

10# Läskeyden huippu (EI KANIPOSTAUS)

Tein tänään tollasen mikro "suklaakakun" ja siitä tuli tosi hyvää, joten ajattelin jakaa tämän reseptin blogin puolellekkin! Kuvapostausta siis luvassa.

  Tarvikkeet:
  Kuivat aineet:
- Vehnäjauhot
- Sokeri
- Leivinjauhe
- Kaakaojauhe
- Vaniljasokeri

Nestemäiset aineet:
- Maito
- Öljy

Extra:
- Suklaa
- Kaakao "rakeet"

Vehnäjauhoja 3 rkl

Kaakojauhetta 2 rkl

½ tl vaniljasokeria

Leivinjauhetta 1/4 tl

Sekoita hyvin kuivat aineet!

Tältä näyttää sekoitettuna

Maitoa 3 rkl

Öljyä 3 rkl

Sekoita HYVIN. Ethän halua kikkareita tai jauhoa suuhun?

Tältä näyttää sekoitettuna

Sitten murskasin suklaata. HUOM: Tämä vain extra

Sekaan vaan ja sekotus perään!

R.I.P
Olet aina muistoisamme, suklaakakku. Mikroon 30-40 sekunttia. Katso milloin alkaa kohoamaan, koska itse en ikinä laske. :)

Tältä näyttää valmiina.
Tekeekö mieli, häh? ;)


Käytin näitä suklaarakeita ja hyvin maistu ton kanssa!
Huomaathan majoneesipurkin tuolla oikealla. :D Yök.

Tykkäsittekö ei kanipostauksesta?
- Teenkö jatkossa?

Tykkäsittekö isommista kuvista?
- Laitanko jatkossa?

Ohhoh, vanhalla rämällä saa aika hyviä kuvia. En kuvannut siis nykyisellä. :)

6 kommenttia:

  1. Miten pitkää ton pitää olla mikrossa? :) + ois kivempi jos ottaisit ton sananvahvistuksen pois

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 30-40 sekunttia. :) Katon vaan ite aina, et millon se alkaa kohota.

      Poista
  2. Tälläne erilainen leipomispostaus oli mukavaa vaihtelua, vois joskus oikeesti kokeillakin tuota, näyttää herkulliselta! Mutta olis ollu kiva tietää että kuinka kauan sen pitää olla mikrossa jotta tulee se sopiva kypsyys ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Ohoh, unohtu toikin. 30-40 sekunttia, sen näkee sitten, kun se alkaa kohota.

      Poista
  3. Onks tää sama kun http://www.youtube.com/watch?v=4AzuQYQhv8Q ? Ja sulla ei tarvikkeissa lue vaniliasokeria.

    VastaaPoista